over ons nieuw

OVER ONS

Bij Watertanden Inc. zorgen we voor een onvergetelijke ervaring voor onze gasten.
Wij zijn gespecialiseerd in catering voor zakelijke en privé evenementen, maar nemen ook graag de stress rondom bedrijfs-, bruiloft- en festivalcatering uit uw handen.

Watertanden Inc. stillen al sinds 2016 de lekkere trek van hun gasten met heerlijke snacks en gerechten die vers bereid worden in de verschillende foodtrucks.

Wist je dat…

Dankzij Watertanden Inc. saté een zeer populaire festival snack is geworden?

Watertanden Inc. op meer dan 200 festivals heeft gestaan in maar liefst twee jaar tijd? Van Pinkpop tot de Zwarte Cross, Rollende Keukens tot aan Taste of Amsterdam – Watertanden Inc. was erbij.

De maaltijden van de diverse foodtrucks van Watertanden Inc. allemaal in eigen keuken worden geproduceerd? Vers, lekker en snel!
Watertanden Inc. volledig werkt volgens de HACCP richtlijnen? Zowel hygiëne als duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zo hanteren wij hoge hygiënenormen, gebruiken wij biologisch afbreekbaar servies en serveren we alleen halal vlees met een beter leven keurmerk.

Samen met onze partner Instock proberen wij voedselverspilling tegen te gaan. Instock helpt ons met circulair inkopen door overschotten en imperfecte producten aan ons te leveren.