over ons nieuw

over ons

Bij Watertanden Inc. zorgen we voor een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Wij zijn gespecialiseerd in catering voor zakelijke en privé evenementen, maar nemen ook graag de stress rondom bedrijfs-, bruiloft- en festivalcatering uit uw handen. 

 

Watertanden Inc. stillen al sinds 2016 de lekkere trek van hun gasten met heerlijke snacks en gerechten die vers bereid worden in de verschillende foodtrucks. 

 

Wist je dat…

  • Dankzij Watertanden Inc. saté een zeer populaire festival snack is geworden? 
  • Watertanden Inc. op meer dan 200 festivals heeft gestaan in maar liefst twee jaar tijd? Van Pinkpop tot de Zwarte Cross, Rollende Keukens tot aan Taste of Amsterdam – Watertanden Inc. was erbij. 
  • De maaltijden van de diverse foodtrucks van Watertanden Inc. allemaal in eigen keuken worden geproduceerd? Vers, lekker en snel!
  • Watertanden Inc. volledig werkt volgens de HACCP richtlijnen? Zowel hygiëne als duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zo hanteren wij hoge hygiënenormen, gebruiken wij biologisch afbreekbaar servies en  serveren we alleen halal vlees met een beter leven keurmerk. 

 

  • Samen met onze partner Instock proberen wij voedselverspilling tegen te gaan. Instock helpt ons met circulair inkopen door overschotten en imperfecte producten aan ons te leveren. 

BEDRIJFS CATERING

Wilt u een foodtruck op uw bedrijfsfeest? Dat kan! Van Indonesische saté en rijsttafels tot aan Mexicaanse taco’s en empanadas - één van de verschillende foodconcepts van Watertanden Inc. is gegarandeerd een match met uw wensen. De gerechten worden allemaal uitgeserveerd vanuit één van onze foodtrucks of een mobiele indoor setup. Naast de heerlijke gerechten worden wij ook warm van een glimlach op het gezicht van onze gasten. Als creatieve cateraar staat namelijk niet alleen smaak, maar ook de gehele eetervaring hoog op ons menu. Het representatieve en vriendelijke team van Watertanden Inc. vindt het vooral belangrijk dat onze gasten altijd met een dikke smile onze evenementen verlaten!

evenementen

Watertanden Inc. is gespecialiseerd in creatieve catering dat op indoor en outdoor evenementen op hoog tempo kwaliteit eten bereid. Zo starten wij het evenementenseizoen met Eurosonic Noorderslag en ABN Amro World Tennis Tournament. Verder staan onze trucks op andere bekende evenementen zoals: Mysteryland, Woo-Hah, Pinkpop, Zwarte Cross, Amsterdam Open Air, Decibel Outdoor, Lowlands, Dekmantel, Rollende Keukens, Solar, Madnes, Down The Rabbit Hole, Extrema Outdoor, Best Kept Secrets, Koningsdag en Bevrijdingsdag.

BEDRIJFS FEESTEN

Watertanden Inc. heeft al bijna 10 jaar ervaring op het gebied van foodtruck- en bedrijfscatering. Zo verzorgen wij regelmatig de catering voor grote corporate bedrijfsevenementen en regelen wij ook de crewcatering op de grootste festivals door Nederland.

FOODTRUCKS

Foodtrucks zijn hot. Punt. De afgelopen jaren is de populariteit van foodtrucks alleen maar toegenomen. Steeds meer gasten staan in de rij voor een gerecht dat op vier wielen is klaargemaakt en dat zullen er alleen maar meer worden! Organisatoren kiezen dan ook vaker voor foodtrucks als unieke cateringinvulling op hun evenement. Combineer de gezelligheid van een restaurant en de charme van de straat met één van onze populaire foodtrucks. Bij Watertanden Inc. krijg je bij iedere foodtruck een andere wereldkeuken - maar wel altijd met een creatieve chef en een team van gepassioneerde medewerkers erbij.