mister makan / concepten

WATERTANDEN INC

MISTER MAKAN

Mister Makan is jouw favoriete Indonesische Cateraar

Dankzij Mister Makan IS saté een van de populairste FESTIVAL gerechten....

Alle gerechten van Mister Makan vers in eigen keuken worden geproduceerd

Wij hebben met behulp van familie de productiekeuken afgemaakt en een strategische samenwerking gesloten met onze buurman Instock. Instock is een Social Enterprise die voedselverspilling op de kaart zet en voorkomt. Dit doen zij door groente & fruit met een schoonheidsfoutje of overschot op te halen bij telers en producenten en deze vervolgens te gebruiken in plaats van weg te gooien.

CATERING – BEDRIJFSFEEST

Heb je wat te vieren op je werk? Een jubileum of een mooie opdracht binnen gehaald? Lekker eten en drinken is dé perfecte manier om ieder succes te vieren. En Mister Makan is de ideale cateraar voor een bedrijfsfeest. Met haar Indonesische specialiteiten, van haar gemarineerde vlees tot aan verrassende nasi goreng, brengt Mister Makan tropische gezelligheid naar iedere cateringklus.

fESTIVAL -CREW CATERING

Mister Makan ken je als dé gezelligste foodtruck op elk festival. De Indonesische foodtruck waar geen rij staat en waar je net even wat langer blijft hangen voordat je weer naar je favoriete DJ of artiest rent. Natuurlijk komt dat omdat het eten bij ons bijzonder lekker smaakt. Helemaal wanneer je uren hebt gedanst en je wel wat extra energie kunt gebruiken. Maar ook kies je voor Mister Makan omdat onze enthousiaste satébakkers je altijd aan het lachen maken. Want uiteindelijk zijn we op een feestje toch?

Mister Makan Jouw cateraar op elke locatie

Mister Makan is de Indonesische catering en Indonesische foodtruck waar jij na een dag lang dansen op een festival intens gelukkig van wordt. Maar Mister Makan is ook je beste vriend wanneer de bedrijfskantine je neus uit komt, en de versbereide nasi, broodje kip of saté de werkdag net even wat beter maakt.

WATERTANDEN INC

INTRESSE IN MISTER MAKAN ?

KIJK EENS OP WWW.MISTERMAKAN.NL