EMPANADA CLUB CORRECT

WATERTANDEN INC

THE EMPANADA CLUB

EMPANADA'S & TAC

Empanada Club zorgt voor een extra hoog fiëstagehalte !

MEXICAANSE EN ZUID AMERIKAANSE CATERING

Maar niet alleen tijdens festivals kun je genieten van onze smaakvolle Mexicaanse en Argentijnse empanadas. Ook in de wintermaanden kan je je favoriete empanadas kopen en crunchy taco’s eten in een van onze pop-up keukens.

MEXICAANSE CATERING AAN HUIS

Catering aan huis: we kunnen ook de catering bij jou thuis verzorgen zodat je in je eigen setting kunt genieten van je favoriete Mexicaanse foodtruck. De muchachos van Empanada Club serveren heerlijke Mexicaanse gerechten en halen het beste van Mexico gewoon in huis. Wij bakken, jij eet. Geef een privédiner of tuinfeest een tropisch sfeertje met onze ambachtelijke Mexicaanse gerechten. Het ruime assortiment aan empanadas, rund taco’s, gegrilde mais en churros zullen gegarandeerd de temperatuur laten stijgen!

FESTIVALS EN EVENEMENTEN

Je kent de Empanada Club natuurlijk als de schattige Mexicaanse foodtruck die alle festivals vrolijk afgaat. De Zuid-Amerikaanse eetkraam waar je afspreekt met je vrienden na een paar uur non-stop dansen. De plek waar je met een glimlach wordt geholpen en waar je net even wat langer blijft hangen voordat je weer terug rent naar de mainstage. Empanada Club is dé Zuid-Amerikaanse foodtruck en cateraar waar je naartoe gaat wanneer je gewoon echt lekker en ambachtelijk wil eten in een vrolijke Mexicaanse setting.

EMPANADAS UIT EIGEN PRODUCTIE

Ondanks Corona heeft de Empanada CLub geinvesteerd in een eigen empanada fabriek ! Vanaf nu dus elke empanada met liefde en zorg geprodceerd en uiteraard alles biologisch en volgend de hoogste HACCP normen...