BEDRIJFSFEESTEN

BEDRIJFSCATERING

Watertanden Inc. heeft al bijna 10 jaar ervaring op het gebied van foodtruck- en bedrijfscatering. Zo verzorgen wij regelmatig de catering voor grote corporate bedrijfsevenementen en regelen wij ook de crewcatering op de grootste festivals door Nederland. 

 

Foodtruck catering

Wilt u een foodtruck op uw bedrijfsfeest? Dat kan! Van Indonesische saté en rijsttafels tot aan Mexicaanse taco’s en empanadas –  één van de verschillende foodconcepts van Watertanden Inc.  is gegarandeerd een match met uw wensen. De gerechten worden allemaal uitgeserveerd vanuit één van onze foodtrucks of een mobiele indoor setup. Naast de heerlijke gerechten worden wij ook warm van een glimlach op het gezicht van onze gasten. Als creatieve cateraar staat namelijk niet alleen smaak, maar ook de gehele eetervaring hoog op ons menu. Het representatieve en vriendelijke team van Watertanden Inc. vindt het vooral belangrijk dat onze gasten altijd met een dikke smile onze evenementen verlaten!

 

Of u nou een grootschalig feest of juist een intiem etentje organiseert – wij nemen graag al uw stress uit handen en ontzorgen u graag op cateringgebied. Tijdens een intakegesprek bespreken we samen de mogelijkheden en zorgen wij vervolgens voor de perfecte catering op uw zakelijke evenement. 

WATERTANDEN IN ACTIE

BEDRIJFSCATERING

ONS OP JE BEDRIJFSFEEST ?

Phone: 0641222918
Email: INFO@WATERTANDENINC.NL
Adress: WIJKERMEERWEG 68 BEVERWIJK