banaanhangwagen correct

WATERTANDEN INC

DE BANAAN HANG WAGEN

WATERTANDEN INC

LETS GO BANANANAS

De banaan - ook wel bekend als favoriete festival snack

De banaan - ook wel bekend als favoriete festival snack. Makkelijk eetbaar, laag in calorieën maar wel mét de juiste koolhydraten, die je lichaam goed kan gebruiken tijdens een dag intensief dansen. Ja dat de banaan de perfecte gezonde snack is voor on the go tijdens het verkennen van het festivalterrein, hoef je ons niet te vertellen. Speciaal voor alle banana fans heeft Watertanden Inc. nu de Banaanhangwagen overgenomen: een unieke foodtruck geheel toegewijd aan deze populaire fruitsoort!

De bananen foodtruck

De bananen foodtruck is dé plek waar je moet zijn wanneer je een makkelijke en healthy snack wil scoren tijdens een festival. De truck brengt naast een flinke dosis vitaminen ook een heerlijke tropische vibe mee naar ieder evenement. De zomerse kleuren, de chille medewerkers en de fijne tropical beats zorgen er voor dat de gasten hier graag blijven hangen voordat zij weer teruggaan naar het feest.

Bananen Smoothie, Frozen Banana en Young Coconut!

Heb je zoete trek en wil je net dat beetje meer? Op het menu staan naast natuurlijk de banaan zelf ook de Bananen Smoothie, Frozen Banana en Young Coconut! De Frozen Banana is een in Belgische chocolade gedoopte banaan, met als topping gesuikerde nootjes, discodip of kokosvlokken. Deze guilty pleasure is perfect voor wanneer je wel wat extra energie kunt gebruiken. Verder doet de Young Coconut het ook erg goed onder de festivalgangers - het verfrissende kokoswater is perfect om goed te blijven hydrateren tijdens het feesten.

Wil jij je ook graag in de tropische sferen wanen? Neem dan contact op met één van onze chico’s of chica’s van de Banaanhangwagen!

Je hebt de Banaanhangwagen vast al eens eerder gespot op bekende foodfestivals zoals Rollende Keukens en Amsterdam Kookt. Maar de Banaanhangwagen mag ook zeker niet ontbreken op de grotere dance- en muziekfestivals zoals Zwarte Cross, Pinkpop, Dekmantel, Mysteryland en WOO HAH!