badabingburgers correct

WATERTANDEN INC

BADA BING BURGERS

WATERTANDEN INC

DE HAMBURGER WAAR JE DE ZOMER MEE VIERT EN WAAR JE GEGARANDEERD DE SHOW MEE STEELT

BADA BING GEINSPIREERD OP DE HIT SERIE THE SOPRANOS

DE BADA BING BURGER IS DE HAMBURGER DIE JOU GENOEG ENERGIE GEEFT OM DE HELE DAG LANG TE DANSEN OP JE FAVORIETE FESTIVALS. DE HAMBURGER WAAR JE DE ZOMER MEE VIERT EN WAAR JE GEGARANDEERD DE SHOW MEE STEELT. BADA BING IS DE FESTIVALCATERAAR WAAR JIJ EN JE BANKREKENING BLIJ VAN WORDEN, WANT WIJ VINDEN DAT EEN LEKKERE HAMBURGER NIET DUUR HOEFT TE ZIJN

Onze hamburgers zijn geïnspireerd op de Amerikaanse burgercultuur en de beroemde In-N-Out burgers uit Californië.

We serveren twee soorten burgers. Het leven is al moeilijk genoeg, dus laten wij het vooral simpel houden. De Animal Burger is een rundvleesburger met onze speciale Animal saus. Een huisgemaakte saus waarvan je spontaan een geluksgevoel krijgt. Verder gewoon cheddar, tomaat en ui op een knapperige briochebroodje. Het hoeft allemaal echt niet zo ingewikkeld te zijn. We hebben ook een plantaardig variant van deze burger: de Beyond Burger. Qua bite, smaak en beleving doet deze juicy hamburger zeker niet onder aan zijn meaty broertje.

Onze hamburgers zijn geïnspireerd op de Amerikaanse burgercultuur en de beroemde In-N-Out burgers uit Californië.

We serveren drie soorten burgers. Het leven is al moeilijk genoeg, dus laten wij het vooral simpel houden. De Animal Burger is een rundvleesburger met onze speciale Animal saus. Een huisgemaakte saus waarvan je spontaan een geluksgevoel krijgt. Verder gewoon cheddar, tomaat en ui op een knapperige briochebroodje. Het hoeft allemaal echt niet zo ingewikkeld te zijn. We hebben ook een plantaardig variant van deze burger: de Beyond Burger. Qua bite, smaak en beleving doet deze juicy hamburger zeker niet onder aan zijn meaty broertje.

NIEUW DE KIPBURGER !

Onze kipburgers zijn geïnspireerd op de Amerikaanse burgercultuur en de beroemde In-N-Out burgers uit Californië. Kwaliteit en smaak staan hier op de eerste plaats. Dat hebben we bij onze buren uit LA afgekeken, en als je het ons vraagt, is het aardig goed gelukt.

BADA BING BURGERS JOUW HAMBURGER OP ELKE LOCATIE !

Waar dan ook , BADA BING komt naar je toe... Van landgraaf tot Groningen wij komen naar je toe !