OVER ONS

CATERING

Wilt u een foodtruck op uw bedrijfsfeest? Dat kan! Van Indonesische saté en rijsttafels tot aan Mexicaanse taco’s en empanadas - één van de verschillende foodconcepts van Watertanden Inc. is gegarandeerd een match met uw wensen

FESTIVALS

Watertanden Inc. is gespecialiseerd in creatieve catering dat op indoor en outdoor evenementen op hoog tempo kwaliteit eten bereid

BEDRIJFSFEESTEN

Watertanden Inc. heeft al bijna 10 jaar ervaring op het gebied van foodtruck- en bedrijfscatering. Zo verzorgen wij regelmatig de catering voor grote corporate bedrijfsevenementen en regelen wij ook de crewcatering op de grootste festivals door Nederland.

FOODTRUCKS

Foodtrucks zijn hot. Punt. De afgelopen jaren is de populariteit van foodtrucks alleen maar toegenomen. Steeds meer gasten staan in de rij voor een gerecht dat op vier wielen is klaargemaakt en dat zullen er alleen maar meer worden!

WIE IS WATERTANDEN INC

OVER ONS

Bij Watertanden Inc. zorgen we voor een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Wij zijn gespecialiseerd in catering voor zakelijke en privé evenementen, maar nemen ook graag de stress rondom bedrijfs-, bruiloft- en festivalcatering uit uw handen. Watertanden Inc. stillen al sinds 2016 de lekkere trek van hun gasten met heerlijke snacks en gerechten die vers bereid worden in de verschillende foodtrucks. Wist je dat... Dankzij Watertanden Inc. saté een zeer populaire festival snack is geworden? Watertanden Inc. op meer dan 200 festivals heeft gestaan in maar liefst twee jaar tijd? Van Pinkpop tot de Zwarte Cross, Rollende Keukens tot aan Taste of Amsterdam - Watertanden Inc. was erbij. De maaltijden van de diverse foodtrucks van Watertanden Inc. allemaal in eigen keuken worden geproduceerd? Vers, lekker en snel! Watertanden Inc. volledig werkt volgens de HACCP richtlijnen? Zowel hygiëne als duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zo hanteren wij hoge hygiënenormen, gebruiken wij biologisch afbreekbaar servies en serveren we alleen halal vlees met een beter leven keurmerk. Samen met onze partner Instock proberen wij voedselverspilling tegen te gaan. Instock helpt ons met circulair inkopen door overschotten en imperfecte producten aan ons te leveren.

"Match voor ons qua food, feel en fun"

"Na onze eerste samenwerking tijdens editie WOO HAH! 2019, zijn we overtuigd dat Melvin en zijn team een goede match zijn voor ons publiek qua food, feel en fun en zien jullie graag weer op WOO HAH! 2020"

Jasper Reinhoudt
WOOHAH | Horeca & Hospitality

"Bedrijfsfeest zonder zorgen''

"Op ons jaarlijks bedrijfsfeest zijn wij voorzien van 3 concepten met De Banaanhangwagen als stiekeme favoriet"

Onur Tokman
Tologic eigenaar

"Cateraar waar je op kan bouwen"

"Mister Makan is een cateraar waar je op kan bouwen. Ze serveren heerlijke gerechten en hebben een hoge productie snelheid. Kortom een goede partner om aan je zijde te hebben."

Casper Fonk
The FoodBookers